Home Artikelen HTC One M9 Camera

HTC One M9 Camera

3 min read
0
0
1,683

De HTC One M9 is nu enkele maanden uit en er is al veel gesproken over de camera. Is deze nu echt zo goed als de specificaties zeggen?

HTC One M9 camera specificaties

De One M9 is het vlaggenschip van HTC voor het jaar 2015. Met veel vernieuwingen ten opzichte van de One M8 is ook de camera niet achtergebleven. De One M9 is aan de achterzijde uitgerust met een 20 megapixel camera en aan de voorzijde met UltraPixel. De voorgangers hadden UltraPixel aan de achterzijde maar de UltraPixel lens is bij de One M9 verplaatst naar de voorkant. Dit gaf HTC de mogelijkheid voor een nog betere camera aan de achterzijde. Met de 20 megapixel camera gaat het de strijd aan met de iPhone 6 en de Samsung Galaxy S6. Onderzoeken hebben echter aangetoond dat de One M9 de slechtste camera van de drie smartphones heeft. Alhoewel het aantal megapixels groter is van de One M9 zijn de foto’s helaas van een mindere kwaliteit. Vooral met minder licht is de UltraPixel camera aan de voorzijde beter. In dit soort situaties is het beter om de camera aan de voorkant te gebruiken.

HTC One M9 camera software

De HTC One M9 beschikt zoals te verwachten valt van een vlaggenschip smartphone over verschillende apps die helpen bij het maken van mooie en unieke foto’s. Zo is de One M9 uitgerust over HTC Eye Experience, Zoe en de One Gallery. De Zoe app was al beschikbaar op de One M8 en is dat nu ook weer op de One M9. Zoe is echter uitgebreid en verbeterd met functies zoals het combineren van meerdere foto’s tot één collage. Met Eye Experience is het mogelijk om Split Captures op te nemen en Live Makeup te gebruiken om nog betere foto’s te creëren. De One Gallery app wordt gebruikt voor het tonen en groeperen van foto’s en video’s. Het is een geavanceerde app die het mogelijk maakt om te zoeken in het toestel maar ook op de social media apps en websites.

Load More Related Articles
Load More By htcabonnementen
Load More In Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Vijf voordelen van de iPhone 7 64gb

Toegegeven, de iPhone 7 64gb is niet het nieuwste model van Appel. Het is wel een van de m…