Home HTC One M7

HTC One M7

htc_one_m7

De HTC One M7 is de in 2013 uitgekomen HTC One. De werknaam M7 werd gebruikt als de naam toen de HTC One nog niet aangekondigd was. De smartphone heeft een aluminium behuizing en een slank uiterlijk. Het toestel is uitgerust met HTC Sense 5.0 dat draait op Android. Er is een nieuwe toevoeging aan HTC Sense, Blinkfeed genaamd. Met Blinkfeed krijg je een startpagina met alle belangrijke feeds zodat je altijd in één oogopslag op de hoogte bent.

De HTC One M7 heeft een groot 4.7-inch Super LCD3 beeldscherm. Met de HTC One M7 wilde de Taiwanese fabrikant iets nieuws introduceren. Dat heeft het gedaan met de UltraPixel technologie. Er is een nieuwe lens met sensor ontwikkelt die 300 procent meer licht opvangt dan de standaard camerasensoren. De camera aan de achterzijde heeft 4 Ultrapixels en de camera aan de voorzijde 2.1 megapixels.

De HTC One M7 beschikt daarnaast over BoomSound. Dit zorgt voor een veel betere geluidskwaliteit dan iedereen gewend is bij een smartphone. De HTC One M7 heeft een ingebouwde versterker en een dubbele front stereosound. De De HTC One M7 heeft 32 GB Intern geheugen en er is 23GB Cloudopslag via Dropbox.