Home Artikelen HTC Audio features en prestaties

HTC Audio features en prestaties

2 min read
0
0
1,619

De vlaggenschepen van het Taiwanese HTC staan bekend om de goede audio kwaliteiten, met dual front speakers en bijpassende hard- en software. Dit is niet alleen het geval bij de laatste HTC One M9 maar ook bij de voorgaande modellen. Hieronder volgt een overzicht van het HTC audio verleden.

Beats by Dre (2011 – 2012)

De eerste mobiele telefoon met Beats audio technologie was de HTC Sensation XE. Dit was het HTC vlaggenschip voor het jaar 2011. Eerder van het jaar had HTC een aandeel in het bedrijf gekocht voor maar liefst 309 miljoen dollar. De technologie van Beats by Dre werd vervolgens geadopteerd in de smartphones van HTC. De karakteristieke goede bass en zuivere geluiden van de HTC One en One Mini is iets wat HTC onderscheidde van concurrenten. In de zomer van 2012 werd het aandeel van HTC weer aan het bedrijf terugverkocht met een kleine winst.

HTC BoomSound (2012 – Heden)

Na de verkoop van de Beats aandelen besloot HTC om de focus te leggen op de ontwikkeling van de eigen audio technologie. Deze wordt HTC Boomsound genoemd. Deze technologie wordt gebruikt in de HTC One M8 en nieuwere modellen. De dubbele front speakers is ondertussen een handelsmerk van HTC geworden. In de nieuwere modellen is Boomsounds steeds verder verbeterd. Zo past de geavanceerde software zich aan het type muziek aan. Het volume is hierbij niet het enige waar men de nadruk op heeft gelegd maar ook de zuiverheid van de muziek.

Dolby (2015 – Heden)

De HTC One M9 is de eerste HTC smartphone dat beschikt over Dolby 5.1. Deze samenwerking is met Dolby Laboratories zorgt voor een nog betere Boomsound ervaring.

Load More Related Articles
Load More By htcabonnementen
Load More In Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Check Also

Vijf voordelen van de iPhone 7 64gb

Toegegeven, de iPhone 7 64gb is niet het nieuwste model van Appel. Het is wel een van de m…