Home HTC One M9 Plus

HTC One M9 Plus

HTConeM9Plus

De HTC One M9 Plus is de opvolger en betere versie van de HTC One M9. Het grote verschil met de One M9 is het QHD dislay met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Dit zorgt voor een pixeldichtheid van 565 ppi. Het display is 0.2 inch groter dan de voorganger en meet 5,2 inch. De One M9 beschikte over een full hd-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Een andere nieuwe feature van de One M9 Plus is de vingerafdrukscanner. Deze is verwerkt onder de Home button.

Processor

De One M9 Plus heeft een andere chipset dan de One M9. De Plus versie heeft een octa-core Mediatek-processor met 64-bit. Het toestel beschikt over 3GB werkgeheugen en draait op Android Lollipop 5.0 in combinatie met HTC Blinkfeed. Het toestel heeft hiernaast 32 GB opslagruimte. Aan de voorkant beschikt de One M9 Plus over twee Boomsound speakers met een groot bereik.

Camera

De HTC One M9 Plus is uitgerust met een 20 megapixel camera aan de achterkant met een dubbele flitser. De camera heeft vele features zoals 360 graden panorama’s en beschikt over de Ultrapixel technologie. Hierdoor ontvangt de camera meer licht en zijn foto’s ook in het donker beter te maken. Aan de voorkant van de One M9 Plus bevindt zich nog een 4 megapixel frontcamera. Video’s kunnen opgenomen worden in 4K.